Головна Новини Світ Європа Лукашенко попередив про "одну відповідь" на можливі Майдани напередодні виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко попередив про "одну відповідь" на можливі Майдани напередодні виборів

Президент Білорусі застеріг від можливих заворушень на площах

9 червня 2020, 14:07 comments1662
Поділіться публікацією:

Білорусь не допустить заворушень на площах. Про можливі провокації з боку якихось груп бойовиків повідомив президент Білорусі Олександр Лукашенко. Глава держави вважає, що провокатори можуть почати свої дії на тлі виборів президента республіки. Про це повідомляє прес-служба президента Білорусі.

Лукашенко попередив про "одну відповідь" на можливі Майдани напередодні виборів

У країні три тижні ведеться виборча кампанія, і, на думку Лукашенка, "далеко не всі кандидати  мають намір пройти цей шлях цивілізовано". Події будуть розвиватися за заздалегідь продуманим сценарієм, причому так звані "активісти" — це лише виконавці, у яких є хазяї з грошима, переконаний президент.

"Спочатку представники ряду ініціативних груп зловживають правом на проведення пікетів для розгойдування ситуації і дестабілізації суспільно-політичної обстановки, потім вони сформують команди і групи бойовиків, які, не виключено, захочуть організувати побоїще на площі. До цього вони закликають людей", – уточнив білоруський президент.

У своєму виступі на нараді з питань національної безпеки Лукашенко запевнив, що "відповідь буде одна".

"Ми маємо справу з так званими "сучасними" передвиборними технологіями, які часто не відрізняються охайністю. Ми це вже проходили. Ми не допустили розколу тоді в суспільстві, не допустимо і тепер", – пообіцяв Лукашенко.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", президент Білорусі Олександр Лукашенко підписав указ, яким відправив уряд країни у відставку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини