Головна Новини Світ Європа "Мої слова вирвали з контексту": Дуда відмовився від порівняння ЛГБТ з комунізмом
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мої слова вирвали з контексту": Дуда відмовився від порівняння ЛГБТ з комунізмом

Президент Польщі Анджей Дуда поспішив порозумітися з лібералами, що слова про порівняння ЛГБТ-ідеології з комунізмом і більшовиками були використані його опонентами в брудній політичній боротьбі

14 червня 2020, 23:54 comments2376
Поділіться публікацією:

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що його висловлювання про те, що ЛГБТ-ідеологія і більшовизм буквально рівні за масштабами загрози для суспільства, були вирвані з контексту журналістами.Про це політик написав у Twitter.

"Мої слова вирвали з контексту": Дуда відмовився від порівняння ЛГБТ з комунізмом

Так, лідер поляків позначив, що його послання означало, що ніякі погляди меншості не можуть бути нав'язані більшості під удаваним виглядом толерантності, а особисті та добровільні відносини між двома людьми не можуть засуджуватися у всьому їх різноманітті.

"У рамках брудної політичної боротьби мої слова були вирвані з контексту і, звичайно, викликали бурхливу реакцію у європейської спільноти. Я ні в якому разі не засуджую ЛГБТ-ідеологію, я проти того, щоб будь-які погляди були нав'язані шляхом маніпуляцій", — зазначив Дуда.

”Мої слова вирвали з контексту”: Дуда відмовився від порівняння ЛГБТ з комунізмом  - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в західній пресі опублікували нібито пряму цитату президента Польщі Анджея Дуди, де він порівнює більшовицьку ідеологію з ЛГБТ.

Також польські видання відзначили, що лідер однієї з країн Євросоюзу ущемляє інтереси гомосексуальних пар і негативно ставиться до соціальної адаптації таких.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини