Поліція Італії виявила партію кавових зерен, начинених кокаїном

Поліція Італії виявила кокаїн, засунутий в індивідуально видовбані кавові зерна, після розкриття посилки, адресованій вигаданому босові мафії з голлівудського фільму

Слідчі виявили 130 грамів кокаїну у двокілограмовій партії кавових зерен, що прибула в аеропорт Мілан-Мальпенса з Колумбії, йдеться в заяві фінансової поліції Guardia di Finanza. Про це повідомляє CNN.

Митники вирішили перевірити посилку, помітивши, що її передбачуваний одержувач має ім'я вигаданого персонажа: Сантіно Д'Антоніо – боса мафії із фільму "Джон Уік: Глава 2", повідомила італійська поліція. Як тільки вони розкрили посилку, то виявили більше 500 кавових зерен, які були видовбані, наповнені кокаїном і запечатані темно-коричневою стрічкою, йдеться в заяві.


Поліція простежила за пакетом до Флоренції й заарештувала 50-річного італійця, коли він прийшов, щоб спробувати забрати посилку з тютюнової крамниці в місті.

Згідно із заявою, чоловік був зареєстрований як проживає в колумбійському місті Медельїн. Він вже був відомий поліції і раніше був заарештований за звинуваченням у вживанні наркотиків.

Раніше "Коментарі" писали, що Служба безпеки України вилучила в порту "Південний", що в Одеській області, 53,4 кг кокаїну. Наркотики намагалися ввезти з однієї з країн Південної Америки учасники українського наркоугруповання.