Головна Новини Світ Європа Португалія пом'якшить карантин на свята
commentss НОВИНИ Всі новини

Португалія пом'якшить карантин на свята

У період з 23 по 26 грудня в Португалії не будуть діяти обмеження на пересування в межах країни

5 грудня 2020, 23:24
Поділіться публікацією:

Влада Португалії вирішили зробити жителям країни подарунок — пом'якшити карантинні обмеження під час Різдвяних свят. Однак після свят все повернуть назад у запобігання росту захворює.

Португалія пом'якшить карантин на свята

ФОТО: З відкритих джерел

Як пише Reuters, протягом трьох днів з 23 грудня, влада скасує суворі обмеження по пересуванню по країні. Також буде дозволено збиратися у великих групах в одному приміщенні.

Також комендантську годину, який був раніше введений, стане більш лояльним: він буде починатися в не у 23.00, а о 2.00 ночі. Після закінчення свят, влада країни вирішила ще більше посилити карантин: не можна буде збиратися групами, їздити до друзів і до родичів в інші міста.

В країні в минулому місяці був знову сплеск інфікованих коронавірусною інфекцією, в грудні пік пішов на спад, але владі боятися, що після свят, кількість хворих набагато виростить.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, в Естонії не спадає кількість інфікованих коронавірусною інфекцією. У зв'язку з пандемією, в країні вирішили ще більше посилити карантинні обмеження. Всі магазини повинні бути заповнені людьми не більша частина, точки громадського харчування повинні закриватися до 22:00. Бари та інші розважальні заклади, не повинні працювати ночами. Якщо раніше вимоги стосувалися заборони після 00.00, то відсьогодні всі повинні бути закриті після 22:00.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини