Головна Новини Світ Європа У Бельгії деяких людей вакцинують раніше терміну через витівки аферистів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бельгії деяких людей вакцинують раніше терміну через витівки аферистів

Шахраї з незрозумілих причин обдурили бельгійців з датою вакцинації

23 лютого 2021, 16:45
Поділіться публікацією:

Кілька сотень бельгійців отримають щеплення від коронавірусу раніше покладеного терміну. Це пов'язано з витівками аферистів, які запросили їх нібито на вакцинацію через Інтернет. Випадки сталися у Фландрії, Валлонії та Брюсселі. Про це інформує RTBF.

У Бельгії деяких людей вакцинують раніше терміну через витівки аферистів

Обманутих шахраям бельгійців все одно вакцинують раніше терміну - фото: з відкритих джерел

Так, за словами джерела, жителям Бельгії стали приходити на пошту запрошення на вакцинацію від COVID-19. Їм потрібно було лише записатися на прийом і прийти в центр вакцинації. Варто зазначити, що серед тих людей, яким написали на пошту, були нотаріуси, юристи, а також співробітники з центрів соціальної допомоги.

Сотні людей так і вчинили, побачивши дане запрошення. Пізніше місцева влада оголосила, що запрошення розсилають шахраї. Також вони заявили, що хоч ці люди не входять в число пріоритетних груп, все ж їм проведуть вакцинацію.

Як тільки комп'ютерне шарлатанство було виявлено, центри, які вже призначили зустріч у Фландрії, Брюсселі та Валлонії, припинили розсилку повідомлень, і навіть тим, хто був в пріоритетних групах.

Навіщо комусь це знадобилося — до цього часу залишається невідомим. Або це була чиясь жарт, або на це були інші причини. Мер міста Мускрон вибачився за те, що таке сталося. В той самий час він зазначив, що цим людям навіть трохи пощастило через витівки аферистів, адже тепер їх вакцинують завчасно.

Нагадаємо, сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що мільйони літрів пива знищувачі в Німеччині через коронавірус. Відомо, чому так сталося. Також сайт інформував про те, що президент України Володимир Зеленський думає про вакцину CoviShield, яку 23 лютого завезли в Україну.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини