Головна Новини Світ Європа У Брюсселі молоді не треба буде платити за громадський транспорт
commentss НОВИНИ Всі новини

У Брюсселі молоді не треба буде платити за громадський транспорт

Пільга діятиме тільки для бельгійців, іноземцям доведеться платити, як і раніше

19 листопада 2020, 09:58
Поділіться публікацією:

Європейські країни йдуть назустріч своїм громадянам і скасовують плату за проїзд в громадському транспорті, щонайменше, для окремих категорій громадян. Таке нововведення набере чинності в Брюсселі вже з наступної осені. Молодь у віці до 25 років звільнять від оплати транспорту. Пільга розрахована тільки на бельгійців, іноземцям ж доведеться повністю платити за проїзд. У планах влади зробити безкоштовний проїзд і для громадян похилого віку старше 65 років.

У Брюсселі молоді не треба буде платити за громадський транспорт

Відзначимо, що розмови про те, щоб зробити міський транспорт безкоштовним велися в Бельгії ще рік тому. Компанія-оператор громадського транспорту планує зробити безкоштовний проїзд для всіх бельгійців, проте наполягає, що робити це потрібно поступово.

Автори проекту переконані, що безкоштовний проїзд в громадському транспорті зробить його більш привабливим і брюссельці стануть менше використовувати особисті автомобілі, що, зрештою, повинно позитивно відбитися на екологічному стані.
Як раніше повідомляв портал "Коментарі",  громадський транспорт в Києві можуть зупинити, якщо в українській столиці відбудеться інфекційний вибух. Про це мер міста Віталій Кличко заявив в ефірі "Свободи слова" на телеканалі ICTV. Причому мова йде як про маршрутки, тролейбуси та трамваї, так і про метрополітен.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини