Головна Новини Світ Європа У літаку на Ібіцу пасажири побилися через маски - ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

У літаку на Ібіцу пасажири побилися через маски - ВІДЕО

Двоє пасажирів, що летіли на Ібіцу, навідріз відмовилися надягати захисні маски в літаку

4 серпня 2020, 14:45 comments1219
Поділіться публікацією:

У літаку, який летів з Амстердама на Ібіцу, побилися пасажири. Конфлікт розгорівся після того, як двоє з них відмовилися надягати захисні маски. Подробиці та відео бійки опублікували в соцмережах очевидці.

У літаку на Ібіцу пасажири побилися через маски - ВІДЕО

Аеропорт Схіпхол. Фото: inostranno.ru

Для когось політ на іспанський курорт виявився дійсно гарячим. Пасажири влаштували масову бійку просто в салоні літака авіакомпанії KLM.

Неабиякий конфлікт розгорівся фактично відразу ж після вильоту з аеропорту в Амстердамі. Двоє з пасажирів категорично відмовилися сидіти під час польоту в захисних масках, як того вимагають правила авіакомпанії. Це не сподобалося іншим пасажирам. Словесна перепалка швидко переросла в справжню бійку. На кадрах, які опублікували очевидці, видно, як одному з чоловіків розбивають до крові ніс. Іншого — притиснули колінами до підлоги.

Але і на цьому пригоди порушників не закінчилися. Через те, що вони порушили правила карантину в літаку, вже в іспанському аеропорту їх зустріла місцева поліція. Чоловіків затримали.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що дві сім'ї в Чехії влаштували масову бійку, яку довелося зупиняти десяти екіпажам поліції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини