У Нідерландах пасажирам порадили, як правильно битися в літаку

Правила рукопашного бою в літаку склали журналісти сатиричного видання після бійки на борту літака "Амстердам-Ібіца"

Про те, як правильно битися на борту літака, розповіли пасажирам журналісти нідерландського сатиричного видання De Speld. Після того, як кілька людей влаштували бійку через маски під час рейсу "Амстердам-Ібіца", представники ЗМІ вирішили скласти свій список рекомендацій. Він, за їхніми словами, стане в пригоді тим, хто під час бійки на борту не хоче заразитися коронавірусом.

Бійка в літаку авіакомпанії KLM виникла кілька днів тому, коли двоє з пасажирів відмовилися надягати захисні маски, як того вимагають правила перельоту. Це не сподобалося іншим пасажирам, і прямо в небі почалася бійка.

Журналісти з Нідерландів вирішили пожартувати над ситуацією. Надалі пасажирам радять обирати партнера для бійки ретельніше. Потрібно враховувати, що людина потенційно може бути хворою на коронавірус, тому краще, щоб вона все ж була в масці. До того ж, зрештою, можна опинитися разом з нею на карантині, а значить доведеться багато часу провести поряд.

Перед боєм журналісти радять гарненько вимити руки з милом, а в самій бійці краще використовувати лікті або ж якісь предмети, щоб особистий контакт з суперником був мінімальним.

"Потрібно визнати, що бійки в літаках вже давно не ті, що були до початку пандемії. Зараз дуже важливо, щоб ви під час бійки уникали укусів і не кусалися самі", - іронізують автори статті.

Також після завершення бою видання рекомендує обмінятися з суперником контактами. Якщо раптом у когось виявлять коронавірус, можна буде оперативно попередити про небезпеку свого партнера по бою.

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, що в Україні скасували рейси в Естонію. Причина вже відома.