У Польщі 7 українців постраждали в моторошній ДТП: подробиці (ФОТО)

Усіх потерпілих громадян України із травмами госпіталізували

Моторошна ДТП трапилася біля міста Радомсько, що знаходиться у Лодзькому воєводстві. За попередньою інформацією, причиною аварії стала п'яна водійка, через яку постраждали семеро громадян України. Про це інформує "Польське радіо".

Відомо, що ДТП трапилося вранці на автомобільній дорозі в районі селища Виґода. В мікроавтобусі Volkswagen перебували українці, а от за кермом легкового автомобіля Nissan Quashquai була доволі п'яна жінка, яка своїми діями спричинила аварію, де постраждали люди.

Зіткнення було доволі сильним, адже автомобілі відкинуло у кювети на протилежні сторони. Поліція та рятувальники, які відразу прибули на місце, надали допомогу постраждалим.

Як повідомили у поліції міста, в бусі знаходилося 9 людей, з них 7 - українці. Всі вони отримали травми різного ступеня тяжкості та були відправлені до лікарні. Медики кажуть, що стан трьох наших співвітчизників - тяжкий.

До медичної установи також потрапила й 36-річна громадянка Польщі, через, яку й трапилося ДТП. Адже жителька гміни Гідлє була дуже п'яною та сіла за кермою. Перші тести на вміст алкоголю у її крові показав 4 проміле.

У поліції повідомили, що аварія трапилася через те, що жінка раптово виїхала на зустрічну смугу руху, а водій мікроавтобусу не встиг зреагувати.


Нагадаємо, що сайт "Коментарі" повідомляв своїх читачів про те, що у Польщі сталася масштабна ДТП, де постраждали українці. Неподалік Кашице, одного із містечок Польщі, потрапив у велику автомобільну аварію рейсовий автобус, на борту якого знаходилися наші співвітчизники.