У Польщі під час ДТП розбили рідкісну Ferrari (ФОТО)

Від Ferrari не залишилося живого місця

На території сусідньої Польщі на швидкісній трасі сталась дорожньо-транспортна пригода, яка принесла власнику елітної Ferrari 488 відчутні збитки. Про це інформує Auto-swiat.

Елітне Ferrari 488 хардкорної модифікації Pista виявилося повністю знищеним в результаті автотрощі на трасі S10. Ця неприємна пригода мала місце поруч з польським містом Вижиск, що знаходиться на північному заході країни.

Як повідомили місцеві ЗМІ, кермувальник швидкісного авто в якийсь момент втратив відчуття контролю, управляючи власним суперкаром. Авто на величезній швидкості влетіло в металевий бар’єр автостради і буквально протаранило його наскрізь. Потім воно вилетіло в кювет.

На опублікованих світлинах помітно, що Ferrari була настільки низькою, що пройшла під відбійником. Але в результаті удару розбився передок з карбоновим капотом, знищені лобове та заднє скло, ще пом'яло дах суперкара. Представники екстрениз служб оперативно прибули на виклик, але кермувальник в цій ДТП не постраждав.

Можлива причина аварії, це, ймовірно, погода: покриття на цій ділянці автомагістралі було слизьким, а швидкість авто – висока, і колеса втратили зчеплення. Тому після аварії елітний суперкар італійського виробництва таки відправлять в брухт.

Важливо, що Pista- є екстремальною модифікацією 488 GTB. Авто оснащене 3,9-літровим "твін-турбо" V8, що має 720 кінських сил . Капот, бамперна група, спойлер та елементи інтер'єру зроблені з карбону, саме з цієї причини вага суперкара на 91 кілограм менше, ніж GTB. Вартує таке авто понад 300 тисяч доларів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Дубаї український айтішник розбив Ferrari за 1,2 млн доларів.