Головна Новини Світ Європа У Польщі двох українців звинувачують в зґвалтуванні дівчини на вечірці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі двох українців звинувачують в зґвалтуванні дівчини на вечірці

Дівчина впевнена, що злочин був заздалегідь спланованим

6 січня 2021, 17:01 comments1021
Поділіться публікацією:

Двоє молодих хлопців що приїхали з України обвинувачуються у зґвалтуванні дівчини на території Польщі. На цей момент один з них арештований, а другий знаходиться під наглядом поліції.

У Польщі двох українців звинувачують в зґвалтуванні дівчини на вечірці

Українці згвалтували в Польщі молоду дівчину - фото з відкритих джерел

Інцидент трапився в місті Глівіце в новорічну ніч. Разом з двома українцями Новий рік зустрічала 18-річна уродженка Польщі. В ході святкування друзі дівчини скористалися її станом і зґвалтували її. Про те, що трапилося, інформує прессекретар місцевої поліції Марек Сломський.

За словами постраждалої, знайомі щось підмішали в її келих, щоб потім скоїти цей злочин. Однак підтвердження цьому поки немає.   Відзначається, що дівчина добре знала своїх кривдників. Після того, що сталося вона відразу ж звернулася в поліцію і написала заяву про зґвалтування. Через кілька днів злочинці були спіймані. Одного з них помістили в СІЗО, а другий залишився під наглядом у правоохоронців. Подробиці інциденту поліцейські не розголошують.

Відповідно до закону, людині, яка вчинила сексуальне насильство, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до 12 років. На цей момент ведеться слідство і всі обставини події встановлюються.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що у Китаї на платформі електронної комерції прямо після закінчення робочого дня померла молода дівчина, яка сильно перевтомлювалася на роботі, перебуваючи там до ночі. Також повідомляли про те, що на настоятеля храму в Росії порушили 16 кримінальних справ про розбещення хлопчиків, перше з яких він зробив ще 13 років тому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини