Головна Новини Світ Європа У Польщі одностатеві пари не зможуть усиновляти дітей: Дуда прислухався до думки поляків
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі одностатеві пари не зможуть усиновляти дітей: Дуда прислухався до думки поляків

Президент Польщі Анджей Дуда ініціював поправки до Конституції, які забороняють всиновлювати дітей в одностатевих сім'ях

6 липня 2020, 21:53
Поділіться публікацією:

Сьогодні в Сейм Польщі були направлені поправки для Конституції, які запропонував президент Анджей Дуда, які закріплюють заборону на усиновлення дітей сімейними парами, де обидва партнери одностатеві. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

У Польщі одностатеві пари не зможуть усиновляти дітей: Дуда прислухався до думки поляків

Так, за словами Дуди, така позиція сформована в суспільстві, де люди в переважній більшості відмовляються називати виховання дітей в одностатевих сім'ях нормальним з точки зору формування психології дитини.

"У Польщі завжди кількість людей, які виступають проти усиновлення дітей ЛГБТ-парами, перевищувала 70%, а за даними деяких опитувань цифра незгодних досягала 80%", — передає заяву президента прес-центр.

При цьому в повідомленні зазначено, що в майбутньому буде розглядатися проект про закріплення поняття шлюбу як офіційного союзу виключно різностатевих партнерів, що також захистить польських дітей.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в пресі з'явилася інформація про те, що Анджей Дуда порівняв гомосексуалізм з диктатурою більшовизму, але сам він спростував дану формулювання, позначивши, що його слова були вирвані з контексту журналістами у світлі наближення президентських виборів, які відбудуться 12 липня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини