Головна Новини Світ Європа У Тбілісі - теракт: опубліковано відео захоплення заручників
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тбілісі - теракт: опубліковано відео захоплення заручників

На даний момент заручники утримують десять чоловік

20 листопада 2020, 16:11
Поділіться публікацією:

У столиці Грузії знову спроба терористичного акту. Як повідомляють ЗМІ країни, тут невідомі захопили заручників в офісі фінансової фірми — на цей час вони утримують десять осіб. Відомо, що в одного з них є з собою граната. Інформацію підтверджують і правоохоронні органи країни. На даний момент район події оточено.

У Тбілісі - теракт: опубліковано відео захоплення заручників

Чоловік — терорист повідомив свої умови: щоб грузинська влада буквально сьогодні заборонила будь-які азартні ігри в країні, а також знизила ціни на ліки та відсотки по банківських позиках.

Близько 18 години за Київським часом чоловіка, який захопив заручників у фінансовій установі в Тбілісі, затримали силовики, людей звільнили.

Оновлюється.


Раніше "Коментарі" писали про те, що рівно місяць тому в одному з банків міста Зугдіді, невідомий чоловік, погрожуючи зброєю, а також зробивши декілька пострілів в повітря, захопив в заручники 19 відвідувачів і працівників фінансової установи. Співробітник банку встиг натиснути на кнопку тривоги, після чого на місце приїхали правоохоронці, які миттєво оточили територію навколо банку і почали переговори. Пізніше правоохоронці затримали озброєного грабіжника — його вивели з будівлі банку з піднятими руками.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини