В Європі випав кольоровий сніг (Фото)

Кольоровий сніг свідчить про зміну клімату на планеті

На цих вихідних території Чехії та Словаччини вкрилися кольоровим снігом. Про дивне та рідкісне явище повідомляють місцеві видання, серед яких Рlzensky.denik.cz.

Явище дійсно вражаюче, проте воно пов'язане зі змінами клімату у світі. Словацький гідрометеорологічний інститут повідомив, що сніг змінив колір через рожевий пил, занесений із Сахари.

"Над Сахарою внаслідок вітрів у повітря потрапила велика кількість часток пилу, який завдяки південному повітряному потоку досяг старого континенту. Частки пилу в повітрі обмили опади, і на снігу їх добре видно", - пояснила метеоролог Дагмар Гонсова.

Тепер жителі Чехії та Словаччини можуть спостерігати сніг помаранчевого та рожевого кольору.

Багато громадян встигли поділитися знімками природного явища.

Нагадаємо, що відомий мільярдер та засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс повідомив, що на людство можуть чекати дві серйозні загрози після пандемії коронавірусу. До чого потрібно бути готовим людству, читайте в нашому матеріалі.
Раніше повідомлялося, що синоптики розповіли, коли варто очікувати потепління, які будуть опади і як довго протримається морозна погода. Точний прогноз погоди на найближчі десять днів можна переглянути в нашому матеріалі.
Також сайт "Коментарі" розповідав про інцидент у Швейцарії. Там чоловік виготовив фальшиві гроші аби отримати послуги секс-працівниці. Обман викрився тоді, коли повія вирішила покласти гроші на банківську карту, проте банкомат не хотів приймати купюри. Продовження історії можна прочитати в нашому матеріалі.