Головна Новини Світ Європа Влада Білорусі перекидає додаткові війська до кордону з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада Білорусі перекидає додаткові війська до кордону з РФ

У Білорусі заявили, що посилять оперативне прикриття держкордонів, в тому числі з Україною та Росією

29 липня 2020, 23:49 comments3354
Поділіться публікацією:

Білорусь зміцнить свою кордон з Росією після затримання 33 росіян – членів ПВК "Вагнера", яку пов'язують безпосередньо з російським президентом Володимиром Путіним. Таке рішення прийняли на екстреному засіданні РНБО Білорусі 29 липня, передає "УНІАН" з посиланням на "Белта".

Влада Білорусі перекидає додаткові війська до кордону з РФ

"Державний прикордонний комітет Білорусі посилить оперативне прикриття державних кордонів. У тому числі кордону з Російською Федерацією у рамках вивчення обстановки, відстеження осіб, які перетинають державний кордон, у тому числі на зеленому кордоні. Ці сили будуть істотно посилені", – заявив секретар білоруського РНБО Андрій Равков.

Також він звернув увагу на безпеку проведення масових заходів, у тому числі – пов'язані з виборчою кампанією.

"З посиленням контролю за допуском до місця проведення заходів, забезпечення безпеки, перевірки людей. Оскільки у структурі затриманих людей чітко простежуються певні напрямки: снайпери, підривники, айтішники. З урахуванням цього буде запроваджено ряд заходів організаційного характеру з питань забезпечення безпеки", – сказав Равков.

Нагадаємо, Для дестабілізації ситуації в Білорусі напередодні президентських виборів РФ направила туди близько 200 найманців ПВК "Вагнера", частину яких вже затримали білоруські силовики. "Коментарі" разом з експертами розбиралися, які можуть бути наслідки цього інциденту і який шанс, що ситуація награна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини