Головна Новини Світ Франція Директор підприємства у Франції взяв у заручники дружину: 2 поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

Директор підприємства у Франції взяв у заручники дружину: 2 поранених

Двоє людей поранені біля місця події

17 грудня 2020, 22:16
Поділіться публікацією:

Директор підприємства в місті Домон (департамент Валь-д'Уаз) утримує в заручниках свою дружину. Про це в четвер повідомив телеканал BFM.

Директор підприємства у Франції взяв у заручники дружину: 2 поранених

За його даними, прибулий на місце НП підрозділ жандармерії виявив у будівлі двох поранених, яким надано допомогу. Поліцейські вступили в переговори із зловмисником. У жандармерії не виключають, що мова йде про сварку на побутовому грунті. Подробиці інциденту поки не повідомляються. Офіційних заяв поліцій не робила.

Видання Le Figaro повідомляє, що прокуратура вже почала розслідування, не повідомивши подробиці справи.

Нагадаємо, сьогодні, 17 грудня, портал Medical News взяв інтерв'ю у доцента Університету Макгілла Джасвіндера Сінгха, який розповів, чому деякі тварини можуть заразитися коронавірусом. Доктор Джасвіндер Сингх зараз працює ад'юнкт-професором кафедри рослинництва Університету Макгілла, Канада. Після отримання докторського ступеня з CSIRO, Канберра, Австралія, він отримав ще одну докторську в Каліфорнійському університеті в Берклі. Його дослідження зосереджені на геноміки й біотехнологічних підходах.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вчені з університету в Тель-Авіві, Ізраїль, провели дослідження і з'ясували, що світлодіодні лампи, які випромінюють ультрафіолетові промені, вбивають коронавірус. Їх можна використовувати в боротьбі з пандемією COVID-19. Професор Тель-Авівського університету Хадас Мамане підкреслив, що світлодіодні лампи пропонують прості, швидкі й дешеві методи дезінфекції для протистояння пандемії коронавірусу COVID-19.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини