Діснейленд в Парижі відкриють на два місяці пізніше: знаємо коли

Парк атракціонів Disneyland відклав своє відкриття на два місяці

Відкриття всесвітньовідомого парку розваг Діснейленд, який розташований в передмісті Парижа, вирішили відкласти. Керівництво парку прийняло таке рішення у зв'язку з несприятливою епідеміологічною ситуацією в регіоні.

Так, парк припинив свою роботу ще минулого року. Однак його відкриття анонсувалося на лютий. Тепер же адміністрація оголосила про перенесення відкриття на два місяці. Відвідати атракціони туристи зможуть лише навесні.

"З огляду на епідеміологічну ситуацію в Європі Disneyland в Парижі не відкриється 13 лютого, як це було оголошено раніше. Якщо умови дозволять, ми відкриємо Disneyland 2 квітня 2021 року", - повідомили на офіційному сайті.

Відзначається, що робота готелів буде відновлена тільки після відкриття самого парку.

Нагадаємо, що Діснейленд розташований в передмісті французької столиці - в містечку Марн-ла-Валле. Парк заснували в 1992 році. Він складається з двох тематичних зон - Disneyland Park і Walt Disney Studios Park. На території розташовані безліч ресторанів, готелів, поле для гольфу і навіть власний житловий квартал і бізнес-центр.

Карантинні обмеження торкнулися не тільки Діснейленду - у Франції діє комендантська година, кінотеатри, ресторани не працюють. З моменту поширення коронавірусу, від COVID-19 у Франції померли понад 70 тис. осіб, до трьох мільйонів французів заразилися цією хворобою.

Як повідомляв портал "Коментарі", Президент Володимир Зеленський зізнався, що мріє про українські Голлівуд і Діснейленд.

"Я хотів би, щоб в Україні з'явився Діснейленд, - заявив український лідер. - Дуже хотів би. Я дійсно вважаю, що наші діти заслуговують цього, а ось дозволити собі летіти до Сполучених Штатів Америки або в Париж можуть далеко не всі".