Головна Новини Світ Франція Француженка знайшла в підвалі валізу з 500 тисячами євро
commentss НОВИНИ Всі новини

Француженка знайшла в підвалі валізу з 500 тисячами євро

Чемодан був набитий купюрами в 50, 100 і 500 євро

1 жовтня 2020, 19:00
Поділіться публікацією:

Великий сюрприз очікував 50-річну жительку Парижа, коли вона змогла відкрити свій підвал, який йшов "в комплекті" з квартирою. Жінка виявила валізу, яка була напхана грішми. Про це повідомляє видання France 24.

Француженка знайшла в підвалі валізу з 500 тисячами євро

Shutterstock

Парижанка вирішила продати свою квартиру, розташовану в елітному районі міста, яка дісталася їй у спадок. Вона запросила рієлторів, щоб вони оцінили її вартість. Але разом з житлоплощею жінці належав і підвал, яким користувалася інша людина, судячи з ланцюга на дверях. Тоді власниця залишила їй записку, щоб вона якомога швидше з нею зв'язалася. Але протягом місяці ніхто не відгукнувся. Жінці довелося викликати слюсаря, щоб потрапити в приміщення.

Виявилося, що в підвалі зберігалася валіза, яка була набита грошима. Сума знахідки склала 500 тисяч євро. Парижанка викликала поліцію, яка передала валізу до відділу фінансових розслідувань у справах про "відмивання" грошей.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що британець під час карантину випадково знайшов у себе в гаражі "чайник" імператора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини