Головна Новини Світ Франція "Намагався заговорити мені зуби, я цього не люблю": Макрона розсердила позиція Путіна по Навальному
commentss НОВИНИ Всі новини

"Намагався заговорити мені зуби, я цього не люблю": Макрона розсердила позиція Путіна по Навальному

Інсайдери з'ясували, що Еммануель Макрон досі обурюється після телефонної розмови з Володимиром Путіним

24 вересня 2020, 17:59
Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон вкрай розсердився після того, як під час телефонної розмови з Володимиром Путіним, лідер Росії цілком серйозно висунув версію, мовляв, опозиціонер Олексій Навальний міг "самостійно отруїтися "Новачком", щоб шантажувати і дискредитувати офіційну Москву". Про це повідомляє видання Business Insider, посилаючись на джерела в Єлисейському палаці.

"Намагався заговорити мені зуби, я цього не люблю": Макрона розсердила позиція Путіна по Навальному

На думку Макрона, така позиція глави держави є неприйнятною і викликає відторгнення. Як підкреслюють інсайдери, французький лідер, який зазвичай лояльний щодо Росії, вже кілька днів перебуває в явно розгніваному стані.

Макрона колосальне его, він вважає, що йому не можна заговорити зуби. Президент очікував, що йому скажуть, мовляв, це внутрішня справа, можливо, незаконна операція якогось дрібного співробітника, яке вже розслідують. Може, це зробили якісь чеченці ", — зазначено в повідомленні джерела.

Більш того, видання підкреслило, що Макрон буквально висловився, мовляв, з ним "не можна звертатися ніби він якийсь російський хуторянин", і остання розмова з російським гарантом може стати причиною для підтримки Францією закриття проекту "Північний потік-2".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лідер Франції Еммануель Макрон виступив в ООН у зв'язку з незмістовними розмовою з розслідування справи Олексія Навального з президентом Росії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини