Головна Новини Світ Франція Не дотримувалися дистанції: у Франції через карантин заборонили сексуальну оргію
commentss НОВИНИ Всі новини

Не дотримувалися дистанції: у Франції через карантин заборонили сексуальну оргію

Учасники секс-вечірки потрапили під адміністративну відповідальність через недотримання соціальної дистанції

1 лютого 2021, 14:34 comments1332
Поділіться публікацією:

Карантинні обмеження, які вводять в європейських країнах через пандемію коронавірусу, накладають особливі обмеження. Курйозний інцидент стався в околицях Парижа. Там поліція "накрила" учасників сексуальної оргії. Причиною тому стало недотримання соціальної дистанції.

Не дотримувалися дистанції: у Франції через карантин заборонили сексуальну оргію

Жандармерія Парижа / фото zn.ua

Так, столична жандармерія припинила проведення масової секс-вечірки. На всіх любителів такого відпочинку наклали штраф, оскільки всі свої дії вони здійснювали без дотримання масочного режиму і соціальної дистанції.

Відзначається, що затримання сластолюбців пройшло досить мирно — опір поліцейським ніхто не чинив. Втім, після облави правоохоронці вирішили затримати трьох громадян — імовірно, організаторів вечірки. На складі, який організатори орендували для шоу, вилучили аудіообладнання та алкогольні напої.

Відзначимо, що масові секс-вечірки у Франції не заборонені як такі — основною умовою легальності подібних заходів є добровільна в них участь. Однак карантин все ж зіпсував розваги — у Франції з середини січня діє комендантська година, закриті кінотеатри і музеї. Під заборону потрапили і секс-оргії.

Як повідомляв портал "Коментарі", влада Франції заборонила використання саморобних масок в громадських місцях. Аргументували вони це тим, що маски, зроблені своїми руками, недостатньо захищають від нових штамів коронавірусу. Про це пише видання The Guardian з посиланням на главу МОЗ країни Олів'є Віра.

Нововведення стосується тих масок, які виготовлені вдома, а також промислових тканинних з меншими фільтруючі властивості, які можна віднести до другої категорії. Повідомляється, що таке рішення розкритикували у Французькій медичної академії, з тієї причини, що поки відсутні наукові докази меншу ефективність саморобних захисних масок.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини