Головна Новини Світ Франція Побиття 15-річного українця в Парижі: мати розповіла про стан дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

Побиття 15-річного українця в Парижі: мати розповіла про стан дитини

Після інциденту поліція Франції вивчала можливість приналежності українського підлітка до банди з району Богренель, відомої як "RD4"

2 лютого 2021, 22:20
Поділіться публікацією:

15-річний українець Юрій Симканич, якого жорстоко побили у Франції, вийшов з коми через кілька днів після інциденту і зараз знаходиться на реабілітації. Про це "Сегодня" розповіла його мати Наталія крученики.

Побиття 15-річного українця в Парижі: мати розповіла про стан дитини

Юрій Симканич з мамою (фото з відкритих джерел)

"Слава Богу, Юрчик прокинувся. Зараз він приходить до тями, каже, ходить і їсть. Нас перевели в реабілітаційний центр. Скільки там має бути бути — не знаємо", — зазначила вона.

Жінка додала, що до правоохоронців, які розслідують напад, у неї претензій немає.

За офіційними даними, в рамках розслідування під варту поміщено 10 неповнолітніх та один дорослий. Їх підозрюють у "замаху на вбивство", "створенні злочинного співтовариства з метою вчинення злочину" і "крадіжці із застосуванням насильства".

Слідом за дев'ятьма підозрюваними в причетності до жорстокого нападу на українського підлітка Юрія Симканич 29 січня затримано ще двоє неповнолітніх французів. Таким чином, всього в рамках розслідування під варту поміщено 10 неповнолітніх та один дорослий. Їм звинувачую в "замаху на вбивство", "створенні злочинного спільнота з метою вчинення злочину" і "крадіжці із застосуванням насильства".

Тим часом Юрій, якому нещодавно виповнилося 15 років, переніс дві операції, побував в штучній комі, але зараз почуває себе краще. Відзначимо, після інциденту поліція Франції вивчала можливість приналежності українського підлітка до банди з району Богренель, відомої як "RD4".

Нагадаємо, деснянський районний суд Києва оштрафував дев'ятикласника на суму 100 тисяч гривень за побиття однолітка. Про це повідомляє видання "1NEWS". З батьків правопорушника стягнуто на користь держави процесуальні витрати за залучення експертів під час досудового розслідування в розмірі 2097 грн. 40 коп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: world.segodnya.u
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини