Головна Новини Світ Франція Тисячі людей шукають викрадену медсестру у Франції
commentss НОВИНИ Всі новини

Тисячі людей шукають викрадену медсестру у Франції

Масштабна компанія з пошуку зниклої медсестри у Франції набирає обертів

23 грудня 2020, 18:33 comments1006
Поділіться публікацією:

Більше тисячі місцевих жителів у місті Тарні, Франція, шукають викрадену медсестру, яка раптово зникла. Поліція почала масштабну кампанію з пошуку матері, попросивши допомоги сотень волонтерів. Як пише Figaro, пошуки увінчалися "успіхом": волонтери знайшли ніж разом з її особистими речами на стадіоні.

Тисячі людей шукають викрадену медсестру у Франції

Фото: Figaro

Сім днів тому, 33-річна медсестра Дельфіна зникла зі свого будинку в Каньяк-ле-Мін, містечку з населенням 2500 осіб, розташованому приблизно в десяти кілометрах на північ від Альбі. У місті стартувало велике розслідування, до якого підключені більше тисячі осіб для пошуків.

"Ми багато чого знайшли. Очевидно, тому що шукала тисяча осіб", — сказав підполковник Тьєррі Блонді.

"Все, що знайдено, було конфісковано й опечатано, і вимагає часу для вивчення", — додав він.

Як пише видання, поліція звернулася до них в понеділок, щоб залучити ще людей для розширення території пошуку. Правоохоронці відкрили справу про викрадення людини. Зазначено, що є деякі природні складнощі для здійснення пошуків.

"Це сільська місцевість з безліччю водойм, лісів, долин... Простори величезні. Це займе час. І погода не сприятлива. Умови важкі", — пояснює заступник командира виданню.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що чоловіка і дружину у Франції заарештували за згвалтування дитини, яка, як наслідок, загинула.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що під Одесою діти влаштували сутичку з вогнепальною зброю. Одного з хлопчиків доставили в лікарню з кулею в голові. Всього на місці події виявили 17 гільз. Їх притягнуть до відповідальності за хуліганство.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини