Головна Новини Світ Франція У Франції домашній тиран застрелив 3 поліцейських, які приїхали на виклик до нього в будинок
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції домашній тиран застрелив 3 поліцейських, які приїхали на виклик до нього в будинок

Французькі жандарми були застрелені чоловіком заявниці

23 грудня 2020, 09:49
Поділіться публікацією:

У ніч на 23 грудня в департаменті на півдні центральної частини Франції Пюї-де-Дом сталося потрійне вбивство. Прибулі на виклик про домашнє насильство поліцейські були застрелені чоловіком заявниці. Про подію інформує BFM, посилаючись на пресслужбу прокуратури.

У Франції домашній тиран застрелив 3 поліцейських, які приїхали на виклик до нього в будинок

ФОТО: З відкритих джерел

Повідомляється, що сьогодні в поліцію Франції надійшов виклик від жінки про домашнє насильство з боку її чоловіка. Близько опівночі жандарми прибули в глухе село, де на них чекала заявниця у своєму будинку. На момент їх прибуття перелякана жертва домашнього тирана сиділа на даху будинку і ховалася від розлюченого чоловіка.

Під час того, як правоохоронці зробили спробу наблизитися до будинку, 48-річний чоловік відкрив по них стрілянину. З'ясувалося, що це і був чоловік заявниці. В результаті один з жандармів загинув на місці події, а другий, який був поруч, отримав поранення стегна. Після цього злочинець підпалив свій будинок і знову відкрив стрілянину по поліцейським, убивши при цьому ще двох. У підсумку в цю ніч було вбито 3 співробітники поліції та ще 1 був поранений і доставлений в лікарню.

Незабаром на місце події прибули пожежники та антитерористичний підрозділ Французької жандармерії. Про те, чи був спійманий убивця або ж він встиг втекти — поки невідомо. На цей момент подробиці встановлюються.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Україні планують посилити відповідальність за домашнє насильство, а також про те, що співробітники поліції та прокуратури Донецької області вдалося розкрити резонансне вбивство цілої родини в Слов'янську.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини