Головна Новини Світ Франція "Відмовилися надіти маску": у Франції водія автобуса жорстоко побили за вимогу дотримуватися карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

"Відмовилися надіти маску": у Франції водія автобуса жорстоко побили за вимогу дотримуватися карантину

Водій автобуса відмовився впускати пасажирів без маски, за що був жорстоко побитий і зараз знаходиться у комі

7 липня 2020, 04:25 comments1053
Поділіться публікацією:

У французькому місті Байонн водій автобуса був жорстоко побитий і знаходиться в комі через те, що не впустив у громадський транспорт молодих людей, які відмовилися одягати маски в умовах національного карантину. Про це повідомляє видання Ouest France.

"Відмовилися надіти маску": у Франції водія автобуса жорстоко побили за вимогу дотримуватися карантину

Так, згідно з інформацією, близько 7.30 вечора в неділю 50-річний водій не впустив в автобус чоловіка з собакою, який був без маски і заодно попросив покинути салон ще чотирьох людей, які не дотримувалися заходи по карантину. У результаті словесної перепалки, розгнівані пасажири витягли водія з кабіни і почали наносити стихійні удари, переважно по голові.

Водій у важкому стані був доставлений в лікарню. У понеділок у нього була зафіксована смерть головного мозку, він знаходиться в лікарні Байонна у вкрай важкому стані.

Водії транспортної компанії з пасажирських перевезень влаштували бойкот на знак протесту через незахищеність простих співробітників фірми.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Харківському метро сталася бійка з кондуктором, який вимагав у пасажира метро надіти маску.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини