Головна Новини Світ G20 Дональд Трамп покинув саміт G20, щоб пограти в гольф
commentss НОВИНИ Всі новини

Дональд Трамп покинув саміт G20, щоб пограти в гольф

Приблизно через дві години після початку саміту Трамп відправився в свій клуб пограти в гольф, як і кожні вихідні

21 листопада 2020, 22:01
Поділіться публікацією:

Нинішній президент США Дональд Трамп передчасно покинув віртуальний саміт G20, а потім відправився грати в гольф, щоб не порушувати традицію вихідного дня.

Дональд Трамп покинув саміт G20, щоб пограти в гольф

Фото: из открытых источников

У віртуальному саміті взяли участь Педро Санчес, канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Еммануель Макрон, король Саудівської Аравії Салман бен Абдель Азіз, прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте, президенти Аргентини Альберто Фернандес, президент Південної Кореї Мун Чже Ін, президент Південної Африки Сиріл Рамафоса.

Трамп планував взяти участь у відкритті саміту, організованому Саудівською Аравією, який проходить віртуально. Приблизно через дві години після початку саміту Трамп відправився у свій клуб пограти в гольф, як і кожні вихідні, в той час як лідери G20 продовжували обговорювати ситуацію з коронавірусом.

Нагадаємо, Дональд Трамп продовжує звинувачувати фармацевтичну компанію Pfizer в приховуванні інформації про вакцину від коронавірусу після виборів в США, щоб підірвати його перемогу. Чинний президент досі не розкриває результати виборів в США і приймає рішення, які можуть вплинути на президентство Байдена з 20 січня 2021 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Трамп-молодший, старший син президента Дональда Трампа, здав позитивний тест на коронавірус, повідомив CNN в п'ятницю прес-секретар.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини