Головна Новини Світ G7 "G7 за участю Путіна": Британія висловила гострий простест
commentss НОВИНИ Всі новини

"G7 за участю Путіна": Британія висловила гострий простест

Уряд Британії заявило, що категорично проти всяких спроб повернення Росії до складу G7

1 червня 2020, 20:12 comments3205
Поділіться публікацією:

Британський уряд Бориса Джонсона заявило про готовність ветувати будь-яку спробу по реадмісії Російської Федерації до складу Великої Сімки. Про це повідомляє журнал Independent.

"G7 за участю Путіна": Британія висловила гострий простест

Так, у Лондоні відзначили, що російський президент Володимир Путін буде присутній на саміті G7, яку збирає глава Білого Дому Дональд Трамп, в якості гостя.

"Британія буде виступати проти будь-якої пропозиції про реадмісію Росії в G7. Таким чином уряд країни висловило свою позицію щодо ініціативи американського президента Дональда Трампа про розширення групи", — повідомляє західна преса.

Зазначимо, що Російська Федерація була виключена зі складу Великої Вісімки після того, як анексувала Кримський півострів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що саміт G7, який з-за пандемії коронавіруса був перенесений з липня на вересень, пройде на одній з резиденцій Дональда Трампа, де він традиційно грає з партнерами в гольф. Це пояснюється тим, що резиденція Кемп-Девід знаходиться поруч зі столицею США Вашингтоном в штаті Меріленд, тому це місце буде зручним для доступу співробітників різних медіаресурсів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини