Багато німців вважають, що Україна має віддати рф частину своїх земель: соцопитування

Майже половина німців вважають, що Україна має віддати РФ частину територій заради припинення війни

Майже половина мешканців Німеччини, показник становить 47 відсотків, одобрюють план здачі нашою країною належних їй земель заради того, щоб провести мирні перемовини з РФ та завершити війну.

Як свідчать останні соціальні опитування, 41% учасників зазначили, що українська держава не має йти на поступки Путіну і погоджуватись зі втратою власних територій, ще 12% - не визначились, як відповідати.

Про це говорять останні опитування, які були проведені для німецьких телеканалів RTL/ntv.

Разом з тим, 69% німців дотримуються думки, що наша країна не має сили, щоб вигнати РФ з окупованих нею земель при умові постачання достатньої кількості озброєння. Інші варіанти вказали 26% німців.

Ще учасникам дослідження поставили питання, чи одобрюють вони постачання німецькою владою важкого озброєння в Україну. При цьому, 56% підтримують поставки, не підтримує такі дії 40%. Кількість прихильників щодо постачання зброї стала меншою на 2%, а противників, навпаки, стала більшою на 4%.

Важливо, що опитування проводилось протягом 1-4 липня, в ньому брали участь 1001 житель Німеччини. Похибка вимірювання становить 3%.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, які види озброєння Німеччина передасть Україні. На урядовій сторінці вказано скільки та яке озброєння планується передати українським військовим. У рамках бюджетного процесу на 2022 рік кошти на модернізацію були збільшені до 2 мільярдів євро на 2022 рік. Додаткові кошти спрямовані насамперед на користь України. Водночас вони будуть використані для фінансування збільшених німецьких обов’язкових внесків до Європейського фонду миру (EPF), з якого, у свою чергу, можуть відшкодовуватися витрати країн-членів ЄС на послуги підтримки Україні