Головна Новини Світ Німеччина Чи ефективні старі вакцини проти нового коронавірусу - МОЗ Німеччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи ефективні старі вакцини проти нового коронавірусу - МОЗ Німеччини

МОЗ Німеччини заявив, що розроблені вакцини все ще ефективні

20 грудня 2020, 22:27
Поділіться публікацією:

В ЄС прийшли до висновку, що нинішні вакцини проти коронавірусу залишаються ефективними проти нового штаму Covid-19, виявленого, зокрема, у Великобританії. Про це оголосило МОЗ Німеччини в неділю ввечері.

Чи ефективні старі вакцини проти нового коронавірусу - МОЗ Німеччини

Фото: из открытых источников

"З усього, що нам відомо в даний час і після обговорень, можна сказати, що новий штам не впливає на ефективність вакцин", — сказав міністр охорони здоров'я Йенс Спан.

За словами прем'єр-міністра Британії Бориса Джонсона, новий штам коронавірусу на 70% небезпечніше. Він поширюється набагато швидше, як повідомила ВООЗ.

Сьогодні стало відомо, що новий штам коронавірусу виявили у туриста в Італії, який прибув з Великобританії разом з другом. Вони та їхні родини перебувають в ізоляції. Про підтверджений новий випадок зараження повідомило МОЗ країни. Про стан туриста докладно не повідомляється.

Нагадаємо, Австрія, Італія, Франція і Нідерланди закрили авіасполучення з Британією сьогодні, 20 грудня. Крім того, Франція заборонила використовувати будь-які види транспорту для перетину кордону. Лондон виявився в повній ізоляції через мутації вірусу. Раніше ЗМІ писали, що Європейський союз на чолі з Німеччиною намагаються повністю закрити території країн-членів для британців.

Сьогодні ВООЗ також висунуло пропозицію посилити контроль всередині Європейського союзу і профілактичні заходи.

Раніше "Коментарі" писали, що Франція приєдналася до Ірландії і зростаючого списку європейських країн, які наклали обмеження на поїздки до Великобританії після сплеску випадків нового, більш заразного штаму коронавірусу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини