Головна Новини Світ Німеччина Мільйони літрів пива знищели в Німеччині через коронавирус
commentss НОВИНИ Всі новини

Мільйони літрів пива знищели в Німеччині через коронавирус

Попит на пиво в Німеччині впав через карантин: другий локдаун в країні триває з листопада

23 лютого 2021, 03:55
Поділіться публікацією:

Легендарні німецькі пивоварні понесли катастрофічні збитки через COVID-19. Виробники змушені були знищити величезну кількість продукції, у якій вийшов термін придатності. Вартість товару обчислюється мільйонами євро.

Мільйони літрів пива знищели в Німеччині через коронавирус

Пивоварня, фото - з відкритих джерел

Про це повідомив Німецький союз пивоварів.

У повідомленні говориться, що галузь опинилася в критичній ситуації в зв'язку з тим, що пивоварні не зважають точками громадського харчування та отримують значно менший обсяг допомоги від держави, ніж кафе і ресторани. На цей час навіть найбільшим представникам галузі загрожує банкрутство. На думку представників профспілки, виробники не зможуть вирівняти ситуацію без датування галузі. Пивовари звернулися до уряду Німеччини з проханням підтримати пивоварні країни.

Нагадаємо, експерти розповіли, що пиво, хоч і легкий, але алкогольний напій, а про негативну дію спиртного на організм, мабуть, знають усі. При щоденному вживанні цього напою у людини почнуться проблеми з печінкою, а все через сивушних масел в його складі, які з'являються в результаті бродіння. Пива нейтралізувати їх не вдається, тому їм краще не зловживати. Також напій погано впливає на роботу травної системи, провокуючи роздратування слизистої, в результаті чого може з'явитися гастрит, дискомфорт і відчуття тяжкості в шлунку.

При регулярному вживанні пива в організмі дає збій і ендокринна система. У чоловіків, наприклад, пригнічується вироблення тестостерону, а у жінок — дисфункції яєчників. Ще така звичка може призвести до серцевих проблем, зокрема аритмії та інших захворювань.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини