Головна Новини Світ Німеччина Німеччина виведе війська з Афганістану слідом за США - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина виведе війська з Афганістану слідом за США - ЗМІ

Представник Міноборони підтвердив, що план виведення німецьких військ з Афганістану протягом чотирьох місяців розробляється

22 листопада 2020, 17:35
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Німеччини планує виводити війська з Афганістану через чотири місяці, повідомляє газета Rheinische Post з посиланням на представника міністерства.

Німеччина виведе війська з Афганістану слідом за США - ЗМІ

Фото: из открытых источников

"Дуже важливо, особливо для захисту німецьких військовослужбовців, щоб міністерство оборони Німеччини розробило різні сценарії виведення бундесверу (з Афганістану), включаючи виведення (військ) менш ніж за чотири місяці", — Тобіас Лінднер. 

Про це виданню повідомив представник фракції зелених у Бундестазі. Бундесвер — збройні сили Федеративної Республіки Німеччина.

Представник Міноборони підтвердив, що план виведення німецьких військ з Афганістану протягом чотирьох місяців розробляється. При цьому у відомстві підкреслили, що такий сценарій планувався ще до недавньої заяви президента США Дональда Трампа про скорочення американських військ в Афганістані.

Нагадаємо, на початку тижня в.о. міністра оборони США Крістофер Міллер заявив, що чисельність американських військовослужбовців в Афганістані до 15 січня буде скорочена з 4,5 до 2,5 тисячі осіб.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Екіпажі B-52H "Stratofortress" ВВС США, в 5-му бомбардувальному крилі бази ВПС Майнот, Північна Дакота, 21 листопада виконують короткострокову місію на Близький Схід, щоб стримати агресію і заспокоїти партнерів США, як пише Defense Visual Іnformation.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини