Обстріл "Охматдиту": відома американська акторка звернулася до Путіна

Джеймі Лі Кертіс опублікувала фото з місця влучання ракети в "Охматдит"

Американська акторка Джеймі Лі Кертіс, яка відома за фільмами "Все завжди і водночас", "Геловін", "Чумова п'ятниця" та іншими кінороботами, засудила агресію РФ та звернулася до диктатора.

Після подій 8 липня, коли росіяни в черговий раз вчинили терористичний напад на Україну та випустили більше 40 ракет, акторка не змогла промовчати. Найбільше її розчулили кадри з дитячої лікарні "Охматдит", деякі корпуси якої вщент зруйновані.

Джеймі Лі Кертіс опублікувала фото з місця події та додала, що з початку своєї кар'єри постійно опікується дитячими закладами.

"Коли б і де б не була мішенню під час бойових дій дитяча лікарня, у мене розбите серце за сім'ї пацієнтів і хоробрих лікарів та медсестер, які присвятили своє життя допомозі хворим і пораненим дітям. Ганьба тобі, Путін!", - написала акторка та додала декілька фото з київської лікарні.

Знаменитість також наголосила, що це справжній злочин росіян, за який їх потрібно обов'язково покарати. Своїм підписникам в Instagram, яких у неї більше 5 мільйонів, акторка написала, що загинуло двоє дорослих, а поранень зазнали 50 осіб, зокрема 7 з них діти. Проте, на жаль, станом на зараз, кількість постраждалих та загинувших зросла.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на російський ракетний удар по дитячій лікарні "Охматдит" у Києві. Представник Путіна відповів на численні відео та аналіз військових експертів, які доводять, що саме російська ракета влучила по цивільній інфраструктурі.

Дмитрій Пєсков виступив на пресконференції у Кремлі, де прокоментував масований ракетний удар по Україні 8 липня, зокрема і влучання російської ракети по дитячій лікарні. Речник Кремля цинічно заявив, що Росія не завдавала ударів по цивільній інфраструктурі в Україні.