Головна Новини Світ Німеччина Тисячі людей в Лейпцигу протестують проти Сovid-обмежень в Німеччині
commentss НОВИНИ Всі новини

Тисячі людей в Лейпцигу протестують проти Сovid-обмежень в Німеччині

Тисячі людей вийшли на площу в Лейпцигу, протестуючи проти нових карантинних обмежень

7 листопада 2020, 16:00
Поділіться публікацією:

У суботу в центрі Лейпцигу тисячі людей вийшли на протест проти введених урядом обмежень, покликаних уповільнити поширення коронавірусу. Суд в останній момент відхилив прохання перенести акцію в інше місце. Подробиці про рішення суду не повідомляються, пише AP.

Тисячі людей в Лейпцигу протестують проти Сovid-обмежень в Німеччині

Фото: протесты в Лейпциге

Протестуючі несуть німецькі прапори, а одна жінка з табличкою "За правду, справедливість і свободу" одягла маску на очі, залишивши відкритими ніс і рот.

"Важко пояснити, чому дозволено збиратися тільки двом сім'ям, але при цьому 16 000 осіб можуть проводити демонстрації на одній площі", — заявив інформаційному агентству dpa Матіас Хасберг після рішення апеляційного суду.

Нагадаємо, в понеділок набрали чинності нові обмеження в країні: бари, ресторани, розважальні та спортивні споруди були закриті. Магазини та школи залишаються відкритими.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що житель Німеччини бризкав в людей з балончика, щоб дотримуватися соціальної дистанції під час пандемії. Чоловік використовував перцевий балончик проти всіх, хто хотів порушити правила.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини