ЗСУ отримають не лише Leopard: німецький концерн Rheinmetall вже готує доповнення

Німецький концерн Rheinmetall окрім Leopard передасть Україні велику кількість снарядів

Німецька оборонна група Rheinmetall може передати велику кількість боєприпасів для танків Leopard, які будуть відправлені Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Rheinische Post".

У повідомленні йдеться, що концерн значно збільшив свої потужності – особливо у секторі великого калібру.

"Ми інвестували кошти і продовжуватимемо це робити, посилюючи виробництво та набираючи додатковий персонал. Ми робимо все можливе, щоб підтримати Україну, НАТО та уряд Німеччини", - сказали в Rheinmetall.

До речі, завдяки збільшеним потужностям компанія здатна задовольнити ймовірне зростання попиту з боку Бундесверу та збройних сил на інші танки Leopard.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Німеччина після довгої тяганини погодилася-таки відправити танки Leopard 2 в Україну (мова поки що про 14 штук), а також дала "добро" іншим країнам відправляти ці бойові машини до нашої країни. При цьому міністр оборони ФРН Борис Пісторіус уточнив, що танки ми отримаємо лише через три місяці – після того, як українські військові повинні пройти відповідне навчання. Експерти оцінили такий крок ФРН, а також як нинішнє танкове рішення може вплинути на ситуацію на фронті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у МАГАТЕ дуже стурбовані: вибухи дедалі ближче до Запорізької АЕС. "В останні дні, зокрема, експерти МАГАТЕ на українській Запорізькій АЕС повідомляють про потужні вибухи, що відбуваються за межами об'єкта", - йдеться у повідомленні.