Головна Новини Світ Великобританія Понад 50 тисяч людей померли від коронавірусу у Великобританії. Офіційно — менше 40 тисяч
commentss НОВИНИ Всі новини

Понад 50 тисяч людей померли від коронавірусу у Великобританії. Офіційно — менше 40 тисяч

Реальне число хворих в півтора рази перевищує офіційну статистику

4 червня 2020, 00:11 comments1054
Поділіться публікацією:

На момент публікації від коронавіруса Covid-19 у Великобританії померли більше 50 тисяч осіб. При цьому, за офіційною статистикою смертей від коронавіруса, у Великобританії померли трохи менше 40 тисяч чоловік. Про це повідомили у виданні Reuters з посиланням на власне дослідження статистичних даних про смертності у Великобританії.

Понад 50 тисяч людей померли від коронавірусу у Великобританії. Офіційно — менше 40 тисяч

За даними видання, на 3 червня від коронавіруса в Великобританії померли 50 059 осіб. Офіційна статистика вказує цифру більш ніж на 20% менше — 39 728 осіб.

При підрахунку журналісти видання Reuters враховували у тому числі смерті людей з підозрою на коронавірус Covid-19. З невідомих причин більше ніж у 10 тисяч пацієнтів у Великобританії причини смерті вказані інші хвороби.

За офіційними даними, на момент публікації у Великобританії 279 856 осіб захворіли коронавірусом Covid-19. Країна займає п'яте місце у світі і третє місце в Європі за кількістю хворих.

Як повідомляв портал "Коментарі", Офіс президента України опублікував порушення карантину президентом України Володимиром Зеленським — глава держави випив кави всередині закладу в Хмельницькому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини