Головна Новини Світ Великобританія Королева Єлизавета II безмежно рада - в чому причина (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Королева Єлизавета II безмежно рада - в чому причина (Фото)

Королева Великобританії Єлизавета II вдев'яте стала прабабусею

10 лютого 2021, 13:10
Поділіться публікацією:

В Британській королівській сім'ї сталася визначна подія — народження девʼятого правнука Єлизавети II. Про це повідомили на Instagram-сторінці монаршої родини.

Королева Єлизавета II безмежно рада - в чому причина (Фото)

Єлизавета II в дев'ятий раз стала прабабусею. Фото: 24tv.ua

Це перша дитина принцеси Євгенії Йоркської та її чоловіка Джека Бруксбенка. Пологи відбулися в лікарні Портленда. Малюк важить 3,7 кілограма. Джек Бруксбанк був присутній на пологах та підтримував дружину.

Мама вже встигла викласти у свій Instagram фотографію, де тримає первістка за руку. Тисячі підписників висловити свій захват та побажали здоров'я маленькому принцу та батькам.

Яке ім'я дали хлопчику — поки невідомо.

Нагадаємо, що Євгенія Йоркська — молодша дочка другого сина королеви Єлизавети II — Ендрю.

Чоловік Євгенії Джек Бруксбенк — підприємець.

Подружжя познайомилося десять років тому. Перша їхня зустріч відбулася на гірськолижному курорті. Через деякий час пара Джек та Євгенія зрозуміли, що не можуть один без одного. Закохані побралися 12 жовтня 2018-го року.

Нагадаємо, що королеву Британії Єлизавету звинуватили в приховуванні статків. Зі скандальною публікацією виступили The Guardian. На сторінках видання було опубліковано розслідування, яке підтверджує факт лобіювання королевою змін в законодавстві. Це дасть можливість Єлизаветі приховати частину своїх багатств. Детальніше про скандал можна дізнатися тут.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що королева Великобританії шукає придворного SMM-ника. Єлизавета II пропонує оклад в розмірі 27 тисяч фунтів стерлінгів на рік. В обов'язки SMM-фахівця буде входити створення інформаційних публікацій, а також зйомка і монтаж відеороликів для розміщення в соціальних мережах. Подробиці читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини