Королева Єлизавета II пригнічена після істерики з тіарою Меган Маркл, розказаною в новій книзі

Жорстоке придушення королеви після істерики з тіарою Меган Маркл, розказаної в новій книзі

Жорстоке придушення королевою Меган Маркл після того, як вона влаштувала "істерику з тіарою", було переказане королівським експертом в їх новій книзі. Про це повідомляє видання The Mirror.

Ендрю Мортон, автор книги "Меган: принцеса Голлівуду", стверджує, що поведінка герцога і герцогині Сассекських перед весіллям викликала докір королеви. У шести нових главах книги, вперше опублікованої в 2018 році, Мортон повідомляє, що The Times повідомила, як Меган влаштувала "істерику діадеми" незадовго до весілля.

"У листопаді 2018 року, всього через кілька днів після того, як пара повернулася з успішного туру Down Under, The Times повідомила, що Меган влаштувала "істерику діадеми" незадовго до свого весілля, тому що тіара, яку вона хотіла надіти, була недоступна" , - пише він.

Її поведінка, мабуть, викликала докір самої королеви, яка сказала Гаррі: "Вона отримує ту діадему, яку подарували мені".

У творі містера Мортона він також стверджує, що принц Гаррі був "розгніваний", коли Меган не добилася свого. Гаррі хотів би, щоб все було, як хоче Меган: "Що хоче Меган, Меган отримує".

Справа в тому, що містер Мортон також стверджує, що Сассекси були вигнані через "залякуючі" відносини принца Вільяма.

"Грозний костюмчик королеви Анджела Келлі, яка є берегинею коштовностей Її Величності, як кажуть, повідомила розгніваному принцу, що необхідно дотримуватися певних протоколів безпеки, щоб отримати доступ до безцінного предмету. Завжди категорично заперечувалося, що Вільям знущався над членами своєї сім'ї", - продовжує Мортон.

У рідкісній спільній заяві було записано: "Не дивлячись на явні спростування, сьогодні в одній британській газеті була опублікована неправдива історія, в якій обговорювалися відносини між герцогом Сассекським і герцогом Кембриджським. Для братів, які так глибоко опікуються проблемами, пов'язаних з психічним здоров'ям, використання таких провокаційних слів образливо і потенційно шкідливо".

Це відбувається тому, що в повідомленнях йдеться, що герцоги Сассекса дуже хочуть відвідати Великобританію після того, як пішли з королівської сім'ї і переїхали до Каліфорнії на початку минулого року. Гаррі тільки двічі повертався до Великобританії з моменту переїзду, в той час як Меган і дворічний Арчі так і не повернулися.

В цьому році королівські брати були поєднані всього кілька разів: на похороні принца Філіпа і на відкритті статуї їх мамі, принцесі Діані, в Кенсингтонському палаці в день її 60-річчя.