Лондон накрила повінь: автомобілі "плавають" по вулицях (ВІДЕО)

Всього за одну годину випало 26 міліметрів опадів

Столицю Великобританії накрила повінь. Про це повідомляє видання УНІАН.

Як стало відомо, потужна злива призвела до раптового повені в Лондоні. Повідомляється, що через це в місті почався хаос. Згідно з даними ЗМІ, стихія зупинила роботу декількох ліній метрополітену.

Особливо сильно від повені постраждав фешенебельний район міста Найтсбридж. Через затоплень були закриті кілька автомагістралей.

Метеорологи розповіли, що в одному з лондонських районів всього за одну годину випало 26 міліметрів опадів. У Мережі з'являються відео з місця подій.

На кадрах можна побачити, як автомобілі пробиваються крізь товщу води.

Відзначається, що в цьому році Лондон кілька разів піддавався раптовим повеням через проливні дощі, лише в липні відбулося два інциденти.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в декількох країнах Близького Сходу лютує тропічний циклон. Він приніс сильні вітри, дощі, зсуви і повені. Фіксувалися пориви вітру, швидкість яких досягала 150 кілометрів на годину. Стихія вже встигла забрати життя понад десять осіб і ще троє числяться зниклими безвісти. Були нанесені ушкодження інфраструктурі міст.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Тунісі під час військових навчань розбився вертоліт. Гвинтокрила машина виконувала завдання в нічний час доби на південно-сході країни. В результаті події загинули троє військових. На місце подій поспішила військово-технічна група. Фахівці повинні встановити точну причину авіакатастрофи. Детально про це читайте в нашому матеріалі.