Давній друг принца Гаррі розповів, навіщо хотів побити онука Єлизавети II

Колишній товариш по команді Метт Доусон також згадав п'яний вечір, присвячений перемозі Англії на чемпіонаті світу з регбі

У Великобританії колишня зірка регбі Англії Майк Тиндалл пожартував, що члену королівської сім'ї - принцу Гаррі хотіли б нанести кілька ударів, щоб подивитися на реакцію його охоронців. Товариш принца Гаррі зробив безтурботні коментарі в понеділок на A Question Of Sport Live в London Palladium, де до нього приєднався його колишній товариш по команді з Англії Метт Доусон. Про це пише видання The Mirror.

Mail Online повідомляє, що під час передачі коментарі дав зірка регбі, який живе в шлюбі з двоюрідною сестрою Гаррі Зарою. Колишній товариш по команді Метт Доусон також згадав п'яний вечір, присвячений перемозі Англії на чемпіонаті світу з регбі 2003 року, в барі в Сіднеї, де до них приєднався принц Гаррі.

Тіндалл і його товариш по команді Іен Болшоу подумали, що було б забавно нанести кілька ударів принцу, щоб подивитися, як швидко його охоронці притиснуть їх до землі.

З тих пір, як Гаррі і дружина Меган покинули Великобританію на початку 2020 року, Гаррі повертався тільки двічі - на похорон принца Філіпа в квітні і на відкриття статуї його матері принцеси Діани в липні.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що вийшов трейлер фільму про принца Гаррі і Меган Маркл.

Також нещодавно портал "Коментарі" інформував, що принц Гаррі влаштувався на роботу . Офіційно принц буде прийнятий на посаду 24 березня. Принц Гаррі успішно пройшов відбір на посаду топ-менеджера стартап-компанії BetterUp (США), яка займається коучингом і надає послуги в питаннях психічного здоров'я.