Небо над Великобританією осяяло загадкове жовте сяйво (ФОТО)

Здивовані побаченим жителі Ковентрі почали замислюватися про позаземну природу цього явища

У Великій Британії помітили загадкове сяйво в небі. Про це повідомляє видання ТСН.

Увечері 8 листопада жителі британського міста Ковентрі могли спостерігати жовте сяйво. Дивне свічення здавалося, виходило з однієї точки і нерухомо висіло в небі. Очевидці наголошували, що раніше не бачили нічого подібного.

Як пише ЗМІ, спантеличені побаченим місцеві жителі вже почали замислюватися про позаземну природу цього явища, проте все виявилося набагато простіше.

Джерелом світіння виявилися ліхтарі на місцевому стадіоні. Туман зробив жовте світло ще яскравішим і відбивався в небі.

Для довідки: спеціальне "штучне сонячне світло" використовується на стадіонах після матчів. Він потрібний для того, щоб газон міг зростати швидше.


Фото: Adele Walsh

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що вчені NASA виявили в космосі загадкові газові стрічки. Об'єкти утворилися після смерті карлика. Однак, як зазначили астрономи, стрічки є яскравішими та гарячішими, ніж типові залишки наднових такого типу. За допомогою рентгенівських космічних обсерваторій продовжується спостереження за загадковим космічним небесним тілом.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що австралійські фахівці засікли загадкові радіохвилі, які доносяться з космічного простору. Він був знайдений неподалік центру нашої галактики Чумацький Шлях. Нові спалахи реєструються постійно. Останні були зафіксовані цього літа. Явище може продовжитися протягом тижня і зникати лише за лічені години. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.