Головна Новини Світ Великобританія Новий штам коронавірусу заражає набагато більше дітей, ніж раніше - заява вчених
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий штам коронавірусу заражає набагато більше дітей, ніж раніше - заява вчених

Вчені в Великобританії підтвердили, що новий штам коронавірусу дійсно поширюється значно швидше, ніж раніше

23 грудня 2020, 00:17
Поділіться публікацією:

Новий штам коронавірусної інфекції може дуже швидко поширюватися, і він набагато небезпечніше для людини, особливо для дитини. Про це заявили британські вчені, пише Reuters.

Новий штам коронавірусу заражає набагато більше дітей, ніж раніше - заява вчених

ФОТО: З відкритих джерел

"Тепер ми впевнені, що цей штам має перевагу в зараженні перед іншими штамами вірусу, які існують в Великобританії", — зазначили вчені.

Також, в ході досліджень, штам коронавірусної інфекції більше "нападає" на дітей і підлітків. Учені поки не можуть пояснити, з чим це пов'язано, але статистика свідчить про це. Після звістки про новий штам, вчені почали проводити додатковими дослідження, щоб виявити основні ознаки нової мутує коронавірусної інфекції. Крім того, виробники вакцин Pfizer / BioNTech і Moderna проведуть додаткові дослідження, але вже зараз виробники заявляють, що їх вакцини будуть захищати людей і від нового штаму.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що якщо ви хочете дізнатися, чи хворіли коронавірусів в минулому, то вибирайте тест на антитіла (який ще називається серологічний тест). Цей варіант показує наявність інфекції в минулому. Біоматеріал, який знадобиться для процедури — кров. Однак тест на антитіла не свідчить про наявність імунітету і про вашу захисту. І пам'ятайте, що цей тест не показує, хворієте ви коронавірусів зараз. Якщо ж ви хочете дізнатися, хворієте чи коронавірусів зараз , тобто такі варіанти тестів. Перший — ПЛР-тест, який показує наявність інфекції зараз. Саме він найчастіше використовується для діагностики. Біоматеріал для цього варіанту — мазок зі слизової оболонки носових пазух і глотки. Відзначається висока точність результату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини