Головна Новини Світ Великобританія Новий вірус небезпечніший, ніж очікувалося: Китай призупиняє роботу візового центру в Лондоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий вірус небезпечніший, ніж очікувалося: Китай призупиняє роботу візового центру в Лондоні

Китай призупинив роботу візового центру в Лондоні, але авіасполучення не припинив

22 грудня 2020, 15:55
Поділіться публікацією:
Китайський візовий центр в Лондоні з вівторка припиняє свою роботу на невизначений час через епідеміологічну обстановку в Великій Британії. Нагадаємо, на території острівної держави був виявлений новий штам коронавірусу, повідомило посольство КНР в Британії.
"Для профілактики і контролю за епідемією китайський візовий центр в Лондоні з 22 грудня тимчасово призупиняє роботи до подальшого оповіщення", — йдеться на офіційному сайті китайського посольства.
У Великій Британії виявили новий різновид коронавірусу N501Y. За деякими даними, він дуже швидко поширюється. Вченим поки невідомо, як новий штам COVID-19 впливає на перебіг захворювання, або як на нього будуть діяти вакцини. Деякі країни вже перервали авіасполучення з Великою Британією, але Китай поки такого рішення не приймав.
Як повідомляло раніше видання "Коментарі", коронавірус дістався до Антарктиди. Довгий час Антарктида була єдиним континентом без коронавірусу. Однак недавно і там зафіксували зараження 36 осіб. COVID-19 виявили у працівників чилійської дослідницької станції O'Higgins. Локація розміщена недалеко від найбільш північної точки Антарктичного півострова. Хворих евакуювали в місто Пунта-Аренас, який розміщений на півдні Чилі. Зараз дослідники знаходяться на самоізоляції. Їх стан задовільний.
Також видання "Коментарі" розповіло, як буде поводитися коронавірус через 5 років. Інфекціоніст Євген Тімаков заявив, що коронавірусна інфекція, як і інші, здатна мутувати, щоб вижити в зовнішньому середовищі. І через 5-7 років захворювання стане більш контагіозним (заразним), але при цьому буде викликати менше ускладнень.

Новий вірус небезпечніший, ніж очікувалося: Китай призупиняє роботу візового центру в Лондоні

ФОТО: Global Times



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини