Головна Новини Світ Великобританія Повітря за 33 долари: британська компанія здивувала товаром
commentss НОВИНИ Всі новини

Повітря за 33 долари: британська компанія здивувала товаром

Можна купити пляшки з повітрям з Англії або Шотландії

25 грудня 2020, 00:05 comments1072
Поділіться публікацією:

Британська компанія My Baggage, що займається доставкою багажу, вирішила здивувати своїх клієнтів і запустила в продаж пляшки зі свіжим повітрям.

Повітря за 33 долари: британська компанія здивувала товаром

у Британії почали продавати свіже повітря (фото з відкритих джерел)

Відомо, що компанія працює на ринку вже 11 років і її послугами найчастіше користуються студенти, емігранти, спортивні команди, які виїжджають за кордон. Нещодавно підприємство випустило свою новинку — пляшки зі свіжим повітрям з Англії, Шотландії, Уельсу та Північної Ірландії, щоб громадяни, які живуть за межами країни, могли насолодитися повітрям дому.

Придбати пляшку 0,5 л можна за 33 долари (близько 936 гривень). Також компанія готова виконати спецзамовлення для клієнтів преміум-класу, який полягає в тому, щоб "отримати" свіже повітря з будь-якої іншої країни. Крім цього, компанія My Baggage випускає бутильовані аромати та запахи, наприклад, "повітря лондонського метро" або "запах ресторану Fish and Chip" і т.д.

Нагадаємо, що продажем повітря займається не тільки ця компанія. Житель Великобританії Дорсет Лео Де Вотс також вирішив ділитися з людьми свіжим повітрям і продає його в баночках по 100 доларів за штуку. Разом з товаришами він організував "повітряну ферму" і розкручує свій товар в мережі. До слова, покупців у нього вистачає, особливо з Китаю, Індії та Таїланду — "найбрудніших" країн світу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що згідно зі звітом State of Global Air, забруднення повітря минулого року призвело до передчасної смерті майже півмільйона немовлят з різних країн протягом першого місяця їх життя. Забруднене повітря негативно впливає на розвиток плода в утробі й призводить до того, що діти народжуються недоношеними або з критично низькою вагою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини