Головна Новини Світ Великобританія Прав, Британіє: авіаносець флоту Її Величності зіпсувався через воду
commentss НОВИНИ Всі новини

Прав, Британіє: авіаносець флоту Її Величності зіпсувався через воду

За фактом пошкодження авіаносця HMS Prince of Wales проводиться розслідування

10 грудня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Новітній британський авіаносець залишиться в Портсмуті до травня наступного року після того, як повінь зруйнувала життєво важливі електричні системи судна.

Прав, Британіє: авіаносець флоту Її Величності зіпсувався через воду

ФОТО: War News Updates

HMS Prince of Wales було заборонено виходити в море з порту приписки з міркувань безпеки після того, як тисячі галонів морської води вилилися в машинне відділення судна на цьому тижні і пошкодили електрообладнання.

Це відбулося всього через кілька місяців після того, як інноваційний корабель вартістю 3,1 мільярда фунтів стерлінгів, який повинен був вирушити в США для проведення випробувань з винищувачами-невидимками F-35 в цьому році, був затоплений водою по щиколотку.

В даний час інженери оцінюють кількість миль кабелів всередині судна після того, як в результаті інциденту електричні шафи авіаносця опинилися під водою. Витік був ізольований і локалізований, і зараз почато розслідування.

"HMS Prince of Wales знаходиться поруч з HMNB Portsmouth, проводячи ремонтні роботи після повені в машинному відділенні. Корабельна рота готується до виходу в плавання для подальшого навчання і випробувань у 2021 році", — сказав представник Королівського військово-морського флоту.

Представник ВМС не став коментувати ступінь пошкодження або будь-які зміни в розкладі руху судна.

Як повідомляло видання "Коментарі", авіаносець США увійшов в Середземне море. USS Eisenhower пройшло протоку Гібралтар і увійшло в Середземне море. Авіаносець супроводжували крейсери й есмінці. Авіаносець USS Eisenhower був побудований в 1970 році. У 1991 році його задіяли під час операції "Буря в пустелі" в Іраку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини