Головна Новини Світ Великобританія Принц Вільям зізнався в таємному підробітку під час пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Вільям зізнався в таємному підробітку під час пандемії

Принц Вільям розповів, чим займався разом з дружиною Кейт Міддлтон в розпал пандемії коронавірусу у Великобританії

6 червня 2020, 22:50 comments1765
Поділіться публікацією:

Принц Вільям був волонтером на лінії довіри, створеній для допомоги жителям Великобританії під час пандемії коронавірусу. Про це передає AP.

Принц Вільям зізнався в таємному підробітку під час пандемії

Так, британський принц анонімно працював у кризовій гарячій лінії під час епідемії коронавірусу. Герцог Кембриджський став одним з 2 000 добровольців на цілодобовій телефонної лінії Shout 85258 для обміну текстовими повідомленнями, яку розробив Королівський фонд.

"Я збираюся поділитися невеликим секретом з вами, друзі, насправді я працював на платформі добровольців", — зізнався він в розмові з іншими волонтерами під час Тижня добровольців у Великобританії.

Повідомляється, що було проведено понад 300 000 розмов між волонтерами і людьми, які потребують психологічної допомоги. Зазначимо, що близько 65% з них до 25 років.

Крім того, до волонтерства приєдналася і дружина Вільяма, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон – вона також допомагала людям, беручи участь у групових дзвінках з людьми, які ізольовані або відчували себе вразливими під час пандемії.

Раніше "Коментарі" розповіли, як королівська сім'я проводить карантин. Зокрема, принц Вільям і Кейт Міддлтон навчають дітей вдома і спілкуються з родичами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини