Головна Новини Світ Великобританія Принц Вільям переніс серйозне захворювання, яке довгий час тримав у секреті
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Вільям переніс серйозне захворювання, яке довгий час тримав у секреті

Принц Вільям перехворів коронавірусом у квітні, але відомо про це стало тільки зараз

3 листопада 2020, 01:50
Поділіться публікацією:

Принц Вільям (другий у черзі на британський престол) захворів коронавірусом. Тест показав позитивний результат ще у квітні, коли кількість нових випадків зараження COVID-19 в країні стрімко збільшувалися. Водночас, згідно з даними британських ЗМІ, королівська сім'я тримала це в секреті, щоб уникнути надмірного занепокоєння про свій стан. Про це пише Forbes.

Принц Вільям переніс серйозне захворювання, яке довгий час тримав у секреті

За даними The Sun, герцог Кембридзький був заражений коронавірусом у квітні. Його діагноз встановили через кілька днів, після того, як коронавірус виявили у прем'єр-міністра Бориса Джонсона і принца Чарльза. Джерела в палаці розповіли, що Вільям нібито побоювався, що новини про його хворобу викличуть тільки хвилю занепокоєння в країні.

Кенсінгтонський палац відмовився від коментарів як для The Sun і для BBC.

Раніше "Коментарі" розповідали, що принц Вільям був волонтером на лінії довіри, створеної для допомоги жителям Великобританії під час пандемії коронавірусу. Британський принц анонімно працював в кризовій гарячої лінії під час епідемії коронавірусу. Герцог Кембриджський став одним з 2 000 добровольців цілодобової телефонної лінії Shout 85258 для обміну текстовими повідомленнями, яку розробив Королівський фонд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини