"Привіт з минулого": в димоході старого британського будинку виявили несподівану знахідку (ФОТО)

У димоході будинку сажотруси випадково натрапили на лист

В одному зі старих будинків містечка Ворксоп, що у Великобританії, сажотруси випадково натрапили на лист в димоході. Як виявилося, воно було написано 60 років тому. Про це пише видання BBC.

Знайдений лист було написано Санта Клаусу в 1961-му році батьком п'ятирічного хлопчика, сержантом Служби Королівської армії. На те Різдво дитина мріяла про ковбойський костюм, рушницю і капелюх. Хоч лист і не дійшов до одержувача, хлопчик таки отримав свої подарунки.

Після виявлення такої дивної знахідки, співробітники служби вирішили відшукати того, хто писати цей лист Санті. Завдяки щасливому випадку їм таки вдалося це зробити. Розмістивши фото листи в соціальній мережі вони чекали, поки відгукнеться його автор. І це сталося. Уже через час їм написав 65-річний Роберт Кремптон, який дізнався то саме послання Санта Клаусу, що писав його батько 60 років тому.


Роберт Кремптон розповів, що зараз він проживає в графстві Суррей. Знайдений лист йому б дуже хотілося забрати та подарувати на пам'ять своїм дочкам. На цей момент послання Санті знаходиться у нинішніх власників будинку. Вони відзначають, що вже кілька десятирічний проживають в цьому будинку і минулих його мешканців не знають.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що на горі Говерла туристи зовсім випадково наткнулися на пляшку з двома записками. Як пізніше з'ясувалося, багато років тому записки залишили школярі, що знаходяться там під час канікул. Здавалося б, це неймовірно, але одну з тих, хто був присутній при написанні листа десятки років назад, вдалося знайти.

Також сайт повідомляв про те, що шотландка прибирала в будинку і стала багатшою на чотири мільйони доларів. Детальніше читайте в нашому матеріалі.