Головна Новини Світ Великобританія Різдвяне диво: британець знайшов свого батька, із яким не бачився більше 10 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Різдвяне диво: британець знайшов свого батька, із яким не бачився більше 10 років

Востаннє син бачив батька у свої дванадцять

6 січня 2021, 18:30
Поділіться публікацією:

Напередодні Різдва у Ліверпулі відбулася довгоочікувана зустріч батька та сина, які не бачилися понад десятиліття. Подробиці щемливої історії повідомляє видання liverpoolecho.

Різдвяне диво: британець знайшов свого батька, із яким не бачився більше 10 років

Батько та син уперше зустріли Різдво разом після 10 років розлуки. Фото: Jason Kelly

Девід Келлі багато років був безхатченком, ночував просто неба на вулицях та у парках. Востаннє зі своїм сином Джейсоном, нині 23-річним, чоловік бачився перед тим, як розлучитися із дружиною.

Незважаючи на всі обставини, Джейсон Келлі постійно прагнув знову зустрітися із батьком і постійно шукав його. Напередодні цьогорічного Різдва юнак звернувся до місцевих ЗМІ із проханням допомогти. Стару фотографію Девіда показали по кількох локальних ТБ-каналах — і сталося диво.

"Хтось упізнав батька Джейсона і дав йому адресу, за якою той зупинявся. […] Джейсон сказав, що жінка у віці 70 років відчинила двері та підтвердила, що його тато проживав тут, але наразі його вдома не було", — інформує ліверпульське видання.

Різдвяне диво: британець знайшов свого батька, із яким не бачився більше 10 років - фото 2
Різдвяне диво: британець знайшов свого батька, із яким не бачився більше 10 років - фото 3

На щастя, перед тим, як піти, Джейсон встиг помітити чоловіка, схожого на батька, який повертався із ранкової пробіжки. Цікаво, що Девід — а це виявився саме він — був настільки спантеличений тим, що відбувається, тож навіть не одразу повірив у зустріч із сином.

"Я кричав: тату, це я, Джейсон. Зрештою він почав сповільнювати крок, я його наздогнав і зміг пройтися поруч. Коли він мене упізнав, то роздивлявся, розпитував про родину і намагався згадати мою дату народження. Спочатку він навіть не хотів на мене дивитися, бо у нього в очах стояли сльози", — згадує про мить зустрічі Джейсон Келлі.

Наразі молодий чоловік робить усе, аби налагодити стосунки із батьком. На Різдво Джейсон влаштував Девіду святкову вечерю, а також подарував мобільний, щоб підтримувати зв’язок. Келлі-молодший стверджує, що хоче допомоги татові стати на ноги.

Це все різдвяна магія. А щоб свято пройшло ідеально, видання "Коментарі" нагадує, чого саме не варто робити у Святвечір.

Також на порталі можна дізнатися рецепт вишуканого святкового салату "Різдво".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини