У Лондоні через вітер ледь не перекинувся літак з пасажирами (ВІДЕО)

Літак, який прилетів із шотландського Абердіна, не зміг одразу здійснити посадку

На летовищі столиці Великобританії ледве не попав у катастрофу літак Airbus A321neo з пасажирами на борту, який належить компанії British Airways. Він якраз заходив на посадку. Відеоролик з цієї події опублікований на YouTube-каналі Big Jet TV.

Повітряний лайнер, що прилетів з Абердіна був змушений призупинити посадку через пориви сильного вітру.

Повітряне судно сильно розгойдувало в той час, коли воно приземлялось. Коли літак мчав злітно-посадковою смугою, то зробив різкий нахил на ліве крило і ледь не торкнув смугу хвостом. Пілоти таки вирівняли борт і злетіли на друге коло.

За інформацією The Guardian, представники компанії British Airways повідомили, що з другої спроби літак зайшов на посадку успішно. Висадка екіпажу та пасажирів відбулась за звичним режимом.

Як зазначили в авіаційній компанії, їх пілотів добре вчать, щоб вони могли справитись з різними труднощами, зокрема, це - екстремальні погодні умови.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Домініканській Республіці зазнав аварії літак. У Домінікані сталася авіакатастрофа. Як стало відомо, інцидент стався неподалік столиці Домініканської Республіки, міста Санто-Домінго. За інформацією ЗМІ, легкомоторний літак, що прямував до міста Орландо (США). Повідомляється, що через 14 хвилин після зльоту з аеропорту Лас-Амерікас пілоти намагалися зайти на посадку, проте це не вдалося і повітряне судно впало. У матеріалі зазначається, що причиною цих маневрів стали технічні неполадки літака. Внаслідок авіакатастрофи загинуло дев'ятеро людей.