У Великобританії під час ремонту в будинку подружжя знайшло таємне послання з минулого (ФОТО)

Власникам будинку вдалося знайти автора цього послання

В одному з будинків у Великобританії подружня пара виявила під шпалерами напис, датований 1975 роком, який залишила колишня мешканка. Про це повідомляє LancsLive.

Як пише видання, під час ремонту сімейна пара помітила на стіні таємне послання, яке залишили ще у 1975 році. Дівчина, яка раніше жила в цій кімнаті, написала кілька фраз, які склалися в вірш.

"Я тут, ти там, розділені лише часом. Яке там в майбутньому? Або я минуле? Єдина відповідь на це - ти моє майбутнє, я твоє минуле. Бажаю вам доброго дня 1975 року, Ейлін Уолмслі "- написала на стіні підліток у своїй кімнаті в далекому минулому.


Подружжя вирішило відшукати ту саму дівчину, яка залишила напис на стіні. Вони сфотографували послання і опублікували в Facebook. Їх здивуванню не було меж, коли на повідомлення відгукнулася досить велика кількість людей, які повідомили, що знають Ейлін Уолмслі. Незабаром відгукнулася і автор напису.

Ейлін розповіла новим власникам будинку, що жила в ньому до 18 років. У віці 14 або 15 років вона залишила на стіні цей напис в надії, що коли-небудь її прочитають нові люди, які будуть жити у цьому будинку.

Кілька років тому батьки Ейлін померли і жінка продала цей будинок. Але так склалося, що вона все ж повернулася в нього.

На фото - Ейлін зі своїми батьками і маленькою дочкою.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в димоході старого британського будинку виявили несподівану знахідку. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" писав про те, що на Говерлі знайшли пляшку з запискою, написаною 50 років тому. Детальніше про це ви зможете прочитати в матеріалі на нашому сайті.