Головна Новини Світ Великобританія У Великобританії померла найвища у світі собака (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії померла найвища у світі собака (ФОТО)

До своєї смерті Фредді був найвищим із живих псів у всьому світі

30 січня 2021, 22:59 comments1468
Поділіться публікацією:

Наприкінці січня стало відомо про смерть дога Фредді — найвищої у світі собаки. Трагічну звістку принесла прес-служба "Книги рекордів Гіннеса".

У Великобританії померла найвища у світі собака (ФОТО)

Рекордсмен Фредді був дуже дружелюбним псом. Фото: Книга рекордів Гіннеса

1 метр і 3,5 сантиметри — саме такий зріст мав Фредді від стопи до холки. Якщо ж пес ставав на задні лапи, то йому могли позаздрити навіть представники модельного бізнесу — 226 сантиметрів важко перевершити.

У Великобританії померла найвища у світі собака (ФОТО) - фото 2

Незважаючи на вражаючі розміри, дог лишався одним із найдобріших домашніх улюбленців. Саме так його характеризує його господиня Клер Стоунман. Проживаючи із Фредді в Ессексі, жінка не мала жодних проблем із доглядом за собакою.

"Він був не просто найвищою, а найбільш люблячою собакою із величезним серцем. Повний соковитий песик, якого годували з рук", — згадує пані Стоунман.

У Великобританії померла найвища у світі собака (ФОТО) - фото 3
У Великобританії померла найвища у світі собака (ФОТО) - фото 4
У Великобританії померла найвища у світі собака (ФОТО) - фото 5

Господиня тяжко переживає втрату Фредді. Він помер у віці 8,5 років, що у людському еквіваленті дорівнює 67-68 рокам. Клер Стоунман називає покійного пса радістю свого життя, і їй невимовно шкода, що він покинув цей світ.

До "Книги рекордів Гіннеса" дог Фредді потрапив у 2016 році. Тоді ж пес прославився на весь світ і став улюбленцем мільйонів людей в різних країнах.

"Фредді був ніжним велетнем, і мені завжди було приємно спостерігати, як він нахиляється до людей. Вимірювання цієї собаки-гори складно забути. Завжди цінуватиму спогади про те, які ділив із ним диван — місця для нас двох майже вистачало. […] Фредді викликав усмішку на все обличчя, і за ним будуть сумувати усі представники "Рекордів Гіннеса", — переконаний головний редактор "Книги рекордів Гіннеса" Крейг Глендей.

Варто зазначити, що Фредді усе ж не був найвищим псом у світі. Він вважався таким за життя. А от попередній рекордсмен, також, на жаль, покійний, проживав у штаті Мічиган. Пес на ім’я Зевс мав зріст 111,8 см (у холці).

Раніше "Коментарі" повідомляли про смерть ще одного рекордсмена Гіннеса — найбільшого у світі хлопчика, який проживав у Росії.

Також на порталі можна дізнатися, який музичний гурт встановив світовий рекорд, створивши кліп тривалістю 178 днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини